hr-HRsl-SI
Search
Search Open/Close
Open/Close Header Details
Kamen za pečenje – Tasty baking stone

Kamen za pečenje – Tasty baking stone

Saznajte zašto su pizze i ostala jela spremljena na kamenu za pečenje toliko bolja i što je sve bitno kod kvalitetnog kamena za pečenje. Tasty kamen za pečenje objedinjuje sve najbolje osobine kamena za pečenje.

Pročitaj više
Kako kod kuće ispeći pizzu dobru kao iz pizzerije

Kako kod kuće ispeći pizzu dobru kao iz pizzerije

Koliko god se trudili oko tijesta ili sastojaka, pizza ispečana kod kuće ne uspijeva jednako dobro kao u pizzeriji. Tajna je naravno u načinu kako se pizza peče. U pizzerijama se pizze peku u krušnim pećima ili u posebnim električnim ili plinskim pećima za pizze. Odlika ovih peći je da one razvijaju vrlo visoku temperaturu od oko 500 stupnjeva. Pizze se polažu na zagrijanu površinu čija toplina najprije djeluje na tijesto. U takvim uvjetima potrebno je tek minuta do dvije da se pizza u potpunosti ispeče.

Pročitaj više
Back To Top